Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
154

Πανσέληνος με πεζοπορία στον Ελικώνα

< 1 λεπτό
24.08.18 • 08:32
#Tags:

Ο Σύλλογος Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, διοργανώνει το βράδυ της Κυριακής 26 Αυγούστου πεζοπορία στο Ξεροβούνι Ελικώνος .
Αφετηρία της βραδινής πεζοπορίας θα είναι η πλατεία του χωριού.

Ώρα συνάντησης: 19:30.

Με οδηγό την πανσέληνο του Αυγούστου οι φίλοι της πεζοπορίας θα περπατήσουμε στο όμορφο μονοπάτι ανάμεσα στα έλατα που οδηγεί στον Άγιο Κωνσταντίνο και από εκεί στο Ξεροβούνι. Εκεί θα ξεΣύλλογος Ελικωνίωνκουραστούμε και θα αγναντέψουμε το τοπίο υπό το φως του φεγγαριού. Επιστροφή από Κιάφα και τερματισμός στην πλατεία. Εκεί θα μας περιμένουν οι κυρίες του Συλλόγου για να μας προσφέρουν γίδα με μακαρόνια μαγειρεμένα από τις ίδιες. Επιλεγμένη μουσική για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.

Πληροφορίες
Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια πεζοπορίας, μακρύ παντελόνι, νερό και φακός .
Η διαδρομή δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ο αναμενόμενος χρόνος διάνισής της είναι μόλις 2,5-3 ώρες. Ωστόσο επειδή η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί βράδυ, η συγκεκριμένη δράση δεν απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle