Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
203

Παπαβασιλείου «Η Ρόδος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Survivor»

< 3 λεπτά
07.05.17 • 17:17
#Tags:

Η Αντιπεριφερειάρχης Νησιών Νοτίου Αιγαίου σε θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΡΤ 90,6 FM" στην εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό για τον τουρισμό και τον τελικό του Survivor!

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:
«Έχει την υποδομή η Ρόδος να φιλοξενήσει τον τελικό του Survivor, η περιφέρεια είναι έτοιμη!»

«Όταν επέλεξαν το νησί ήξεραν τι έχει η Ρόδος! Έγιναν συζητήσεις για διάφορα σημεία, μέσα σε αυτά ήταν και η μεσαιωνική παλιά πόλη της Ρόδου, το κάστρο!»

«Σε επίπεδο κόσμου και αριθμό τουριστών πιστεύω θα είναι μια χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό μας!»

«Αυτή τη στιγμή τα νησιά είναι ήδη γεμάτα με τις προ κρατήσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνουν προσφορές!»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:
Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν:
«Σε επίπεδο κόσμου και αριθμό τουριστών πιστεύω θα είναι μια χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό μας! Βέβαια τα έσοδα θα πρέπει να δούμε για να εξελιχθεί η σεζόν έτσι όπως θέλουν όλοι. Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει αυτή η σεζόν οικονομικά δηλαδή... Πέρσι ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν φέτος δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ κρατήσεις και αυτή τη στιγμή τα νησιά είναι ήδη γεμάτα με τις προ κρατήσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνουν προσφορές!»

Για το survivor και που θα γίνει ο τελικός:
«Μας έχουν ενοχλήσει από την παραγωγή του Survivor. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά αν τελικά θα γίνει ή δεν θα γίνει είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η παραγωγή του Survivor. Δεν είναι σίγουρο που θα γίνει...

Βλέπουν στο νησί μια προοπτική να γίνει εδώ ο τελικός του Survivor στη Ρόδο. Είναι μια τεράστια παραγωγή όπου σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες και για αυτό το λόγο δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει εδώ η κάπου αλλού. Απαιτούν πολλά για να γίνει στη Ρόδο, οπότε είμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή!

Η Ρόδος εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να μπορέσει να γίνει ένας προορισμός που να μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Επομένως έχει την υποδομή η Ρόδος να φιλοξενήσει τον τελικό του Survivor, η περιφέρεια είναι έτοιμη! Από εκεί και πέρα είναι απόφαση των παραγωγών για το τι θα κάνουν! Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε το πρώτο παγκόσμιο beach Tae Kwon do και γενικώς η περιφέρεια στηρίζει αυτές τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Ρόδο και η περιφέρεια είναι πάντα κοντά»

Τι τους έχουν ζητήσει:
«Όταν επέλεξαν το νησί ήξεραν τι έχει η Ρόδος! Έγιναν συζητήσεις για διάφορα σημεία, μέσα σε αυτά ήταν και η μεσαιωνική παλιά πόλη της Ρόδου, το κάστρο!»

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle