Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
83

Παπαθωμά: Το ταξίδι στη Μουσειακή αγωγή ξεκίνησε

< 2 λεπτά
15.05.17 • 16:53
#Tags:

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Μουσειακή Αγωγή και Εκπαίδευση, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Μουσειακή Αγωγή και Εκπαίδευση με θέμα: «Αξιοποιώντας τα Μουσεία, τα Τοπία Μνήμης & τους Γεώτοπους για την Εκπαίδευση του Πολίτη στον 21ο αιώνα» με έναρξη την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Μαΐου στη Θήβα.

«Σήμερα , στην πόλη της Θήβας , ανοίγουμε ένα διάλογο ανάμεσα στην ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, ένα διάλογο που θα επιτρέπει την σύνδεση της θεωρίας με την εκπαιδευτική πράξη.

Αφενός, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες μέθοδοι Μουσειακής Εκπαίδευσης και Αγωγής και αφετέρου, θα προβληθούν τα Μνημεία της Βοιωτίας με την ενημέρωση των μαθητών.

Οι Εκπαιδευτικοί όλης της Ελλάδας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα γίνουν πρεσβευτές της Ιστορίας μας.

Με χαρά θα υποδεχθούμε τους μαθητές, όλων των σχολείων στην Θήβα - στη Βοιωτία.

Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του τριήμερου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου.

Το ταξίδι των Μουσείων μας και των Ιστορικών Γεωτόπων μας ξεκίνησε…» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle