Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
275

Παπαϊωάννου, Μαύρος και τ' άλλα... παιδιά της ΑΕΚ στον Ορχομενό

< 2 λεπτά
29.11.17 • 20:08
#Tags:

Το χθες θα έρθει στο... σήμερα, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Στάδιο του Ορχομενού όπου οι ποδοσφαιρικές δόξες του παρελθόντος της ΑΕΚ και του Ορχομενού θα δώσουν φιλικό αγώνα.

Η συνάντηση, την οποία συνδιοργανώνουν οι παλαίμαχοι της Αθλητικής Ενωσης Ορχομενού με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, έχει οριστεί για τις 15:30 ενώ η είσοδος για τους όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Χάρης Κοπιτσής, Στέλιος Σεραφείδης και άλλοι ενώ από τους παλαίμαχους του Ορχομενού θα αγωνιστούν οι Κώστας Ξηρογιάννης, Νίκος Αναγνωστάκος, Βαγγέλης Καλλιώρας, Νίκος Γ. Μερτζάνης, Θύμιος Δέδες, Γιώργος Ντάνος, Αργύρης Γαλανάκος, Γρηγόρης Ξηρογιάννης, Βαγγέλης Σκούρας, Νίκος Π. Μερτζάνης, Ακης Κλιούμης, Λάμπρος Αβράμπος, Κυριάκος και Θόδωρος Κυριαζής και άλλοι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν για την προσφορά τους στην ΑΕΟ αλλά και γενικότερα στο άθλημα οι Κώστας Ξηρογιάννης, Λουκάς Τριανταφύλλου και Νίκος Αναγνωστάκος καθώς και η συνδιοργανώτρια Π.Ε. Βοιωτίας στο πρόσωπο της Αντιπεριφερερειάρχη Φανής Παπαθωμά και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος.

Διαβάστε σχετικά για τον Κώστα Ξηρογιάννη και τον Λουκά Τριανταφύλλου στο αφιέρωμα του www.asopichos.gr για τα 70 χρόνια της ΑΕΟ.  

Οι δύο ομάδες δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν. Στις 8 Απριλίου 2013 είχε διεξαχθεί πάλι φιλικός αγώνας τα έσοδα του οποίου είχαν διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς.

Ξηρογιαννης Παπαιωαννου

Από τον αγώνα του 2013 οι δύο αρχηγοί Παπαϊωάννου και Ξηρογιάννης ανταλλάσουν δώρα.

Περισσότερες φωτογραφίες απότον αγώνα του 2013 ΕΔΩ

Παλεμαχοι ΑΕΟ ΑΕΚ α

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle