Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
104

Παράδειγμα προς μίμηση! Δωρεά μαθητών προς το Νοσοκομείο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
23.07.18 • 16:58
#Tags:

Ενα μεγάλο μπράβο για την πράξη ανθρωπιάς που έκαναν μαθητές του Γ΄ Γυμνασίου Λιβαδειάς, να δωρίσουν  υλικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και συγκεκριμένα στο παιδιατρικό τμήμα.

Τα εύσημα βεβαίως θα πρέπει να απευθύνουμε και σε όλο το διδακτικό προσωπικό του Γ' Γυμνασίου το οποίο δίνει αυτές τις αρχές στους μαθητές τους.

Η Διοικήτρια Ευμορφία Βαλλά έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:
"Το Δ.Σ. του Γ. Ν. Λιβαδειάς και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την δωρεά ιματισμού και μία φιάλης οξυγόνου στο Νοσοκομείο.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιέπαινης πράξης σας και προς αυτό το σκοπό σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε την χειρονομία σας προκειμένου να σας τιμήσουμε αλλά και να αποτελέσει εφεξής παράδειγμα προς μίμηση .
Σας ευχαριστούμε θερμά .
Ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία και ευημερία.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – Γ.Ν.ΘΗΒΩΝ
ΕΥΜΟΡΦΙΑ Ε. ΒΑΛΛΑ"

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle