Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
112

Παράταση για τους 8μηνίτες των Δήμων

< 2 λεπτά
01.12.15 • 19:08
#Tags:

Παράταση για τους 8μηνίτες των Δήμων

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής παραβρέθηκε σήμερα και απηύθυνε χαιρετισμό στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), σχετικά με τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σον χαιρετισμό του ο κ. Κουρουμπλής εκτός από τις επισημάνσεις για τις οικονομικές Συμβασιούχοιυποχρεώσεις προς την αυτοδιοίκηση για το 2015 αναφέρθηκε στους συμβασιούχους 8μηνίτες αλλά και για τον νέο εκλογικό νόμο.   

Σχετικά με το θέμα των προσλήψεων ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε: «Στόχος είναι να εξετασθεί η δυνατότητα κάλυψης εξειδικευμένων αναγκών στους Δήμους από το υπόλοιπο των εκκρεμών προσλήψεων του 2015, οι οποίες ανέρχονται σε 1.500. Σχετικά με τους 8μηνίτες συμβασιούχους (ορισμένου χρόνου), δώσαμε παράταση μέχρι το τέλος του 2016»

Σχετικά με το νέο εκλογικό νόμο ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Πάμε σε έναν νέο εκλογικό νόμο, πιο δίκαιο για την κατανομή της ψήφου. Πιο δίκαιο σε ο,τι αφορά τις Περιφέρειες, έναν εκλογικό νόμο με λιγότερους, ενδεχομένως, βουλευτές. Για να μπορέσει ο πολίτης να νιώσει ότι έχει λόγο στα δημόσια πράγματα».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle