Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
89

Παρανομη χωματερή λίγα μέτρα από τα σχολεία

< 3 λεπτά
23.01.18 • 16:39
#Tags:

Ασυνείδητοι! Είναι άραγε η μοναδική λέξη που θα μπορούσε να εκφράσει αυτό που συμβαίνει;

Παράνομη χωματερή έχει μετατραπεί χώρος πίσω από τα σχολεία του Ορχομενού, με κάθε είδους σκουπίδι που... ξεφορτώνεται κάθε ασυνείδητος. Ο δρόμος, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, έχει κλείσει και μόνο τρακτερ μπορούν να περάσουν ενω το ποτάμι έχει, σχεδόν, εξαφανιστεί από τον όγκο των σκουπιδιών.

Από τις πρόσφατες καταστροφές σε δέντρα της πόλης αυτοί οι ασυνείδητοι,  "προμηθεύτηκαν" ξύλα για να ζεσταθούν αλλά τα υπόλοιπα τα ξεφορτώθηκαν σε αυτή την παράνομη χωματερή.

Ελπίζουμε γρήγορα να καθαριστεί αυτή η ασυνειδησία και ευτυχώς που έχουμε ακόμη χειμώνα γιατί όταν πιάσουν οι ζέστες θα είναι εστία μόλυνσης.

Με την ελπίδα οτι κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί οι ασυνείδητοι, δείτε τις παρακάτω εικόνες ντροπής.

Ασυνειδητοι χωματερή 1 Ασυνειδητοι χωματερή 2 Ασυνειδητοι χωματερή 3 Ασυνειδητοι χωματερή 4 Ασυνειδητοι χωματερή 5 Ασυνειδητοι χωματερή 6 Ασυνειδητοι χωματερή 7 Αυνειδητη χωματερή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle