Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
105

Παρασκευή 7/8 ο ΟΓΑ πληρώνει οικογενειακά επιδόματα

< 2 λεπτά
05.08.15 • 06:44
#Tags:

Παρασκευή 7/8 ο ΟΓΑ πληρώνει οικογενειακά επιδόματα

Σε 235.463 δικαιούχους ο ΟΓΑ θα καταβάλλει την ερχόμενη Παρασκευή 7 Αυγούστου τα οικογενειακά επιδόματα του Β τριμήνου 2015 ενώ η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές ανέρχεται στο ποσό των 64.921.421

Το επίδομα αφορά όσους δικαιούχους (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 26-6-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πρόεδρος ΟΓΑ ΜπακαλέξηςΟ Διοικητής του ΟΓΑ κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης διευκρινίζει ότι, όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, οι οποίοι πρέπει να αποστείλουν στον ΟΓΑ δικαιολογητικά, θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

Επίσης, επισημαίνεται ότι μετά την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Α21, ο αιτών να εκτυπώνει το έντυπο και να προβαίνει σε έλεγχο και επαλήθευση των στοιχείων που δήλωσε . Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων στο έντυπο Α21 θα πρέπει, άμεσα, να προβαίνει σε διόρθωση των στοιχείων και επανάληψη της αρχικής αίτησής του (έντυπο Α21)

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle