Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
101

Παρεμβάσεις-Δικαίωση των Εργαζομένων στους ΟΤΑ

< 2 λεπτά
28.11.17 • 11:45
#Tags:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς παραβρέθηκε στο χθεσινό ( 27/11/2017 ) δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Διστόμου – Αράχοβας –Αντίκυρας , όπου και παρενέβη δια του προέδρου του σε δύο θέματα που αφορούσαν εργασιακά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα: α ) την καταβολή στους εργαζόμενους όσων τους οφείλονταν από μη χορήγηση γάλακτος και Μ.Α.Π. από το 2012 έως και το 2016 ( σύμφωνα με το Ν. 4483/2017 ) και β ) για το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που αφορούσε το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων για τις εξαιρέσιμες μέρες , Κυριακές και αργίες . Μετά από την τοποθέτησή μας το πρώτο θέμα υπερψηφίστηκε από όλους  πλην του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου , ενώ το δεύτερο θέμα υπερψηφίστηκε ομόφωνα .

Η απόφαση αυτή αποτελεί μία δικαίωση των προσπαθειών του Συλλόγου των εργαζομένων , ο οποίος έχει μία συνεπή και απαρασάλευτη στάση στο και θέμα  της αποκομιδής των απορριμμάτων , ότι δηλαδή θα πρέπει να βρίσκεται σε δημόσιο έλεγχο και όχι στα χέρια εργολαβικών συμφερόντων.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας , που εκτός των άλλων έχουν και οικονομικό όφελος για τους δημότες , αφού το κόστος της αποκομιδής θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο αν αυτή δινόταν σε εργολάβο  , και περιμένουμε να τις δούμε να εφαρμόζονται στην πράξη .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle