Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
102

Πεζοπορία για τον Διαβήτη στη Θήβα

< 2 λεπτά
17.11.15 • 05:12
#Tags:

Πεζοπορία για τον Διαβήτη στη Θήβα 

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), το Δημοτικό Οργανισμό (Δ.Ο.Θ.) και την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θήβας, στο πλαίσιο του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – Ηπιόνη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, σας καλούν να συμμετέχετε στην ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ απόστασης 2χλμ, που ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗσυνδιοργανώνουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:30, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Θηβών.

Σκοπός της δράσης είναι τα οφέλη από την άσκηση για τη διατήρηση της υγείας μας και ειδικότερα την πρόληψη, την καλύτερη αντιμετώπιση ή την καθυστέρηση εμφάνισης του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Πληροφορίες για τη διαδρομή :
Τόπος συνάντησης : Κεντρική Πλατεία Θήβας
Ώρα συγκέντρωσης : 11:00
Ώρα έναρξης πεζοπορίας : 11:30

Αφετηρία από την κεντρική πλατεία της Θήβας (από την οδό Επαμεινώνδα) με κατεύθυνση προς την οδό Ετεοκλέους. Στη συνέχεια ακολουθεί τμήμα της οδού Πολυνείκους, συνεχίζουμε με την οδό Αμφίωνος και στρίβουμε στο ύψος της οδού Αντιγόνης έως και τον Πούρο. Μετέπειτα στρίβουμε στην οδό Κάδμου και στο ύψος της οδού Δίρκης στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία της Θήβας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle