Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
162

Περίπατος στον Ανατολικό Ελικώνα την Κυριακή 11/6

< 1 λεπτό
09.06.17 • 17:16
#Tags:

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος διοργανώνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 πεζοπορία στον Ανατολικό Ελικώνα – Γύρος Κουρσάρας.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 08:00 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο – κτίριο ΟΤΕ) ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι από τους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν Ι.Χ.

Η κύρια συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Άσκρης στις 08:30 και η πεζοπορία θα ακολουθήσει τη διαδρομή Σκάλα, Κρύα Βρύση, Πολιάνα, Αρχαίο Θέατρο, Ιερό Μουσών, Αγία Αικατερίνη και θα υπάρξει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο. Η πορεία είναι διάρκειας περίπου 4 ωρών και γίνεται μέσα στο δάσος σε χωμάτινο μονοπάτι με το μεγαλύτερο μέρος της να πραγματοποιείται υπό σκιά. Η μετακίνηση από το γήπεδο της Άσκρης μέχρι την Σκάλα, από Πολιάνα μέχρι το αρχαίο θέατρο και από την Αγία Αικατερίνη μέχρι το γήπεδο Άσκρης θα πραγματοποιηθεί με φορτηγό.

Σημειώνεται ότι ο κάθε συμμετέχοντας ορειβατεί με τη δική του ευθύνη, ενώ στην περιπατητική αυτή διαδρομή θα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσκρης και οι Ελεύθεροι Ορειβάτες Θήβας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle