Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
178

Μαζεύουμε υπογραφές, έλα κι εσύ

< 3 λεπτά
15.01.15 • 19:03
#Tags:

Μαζεύουμε υπογραφές, έλα κι εσύ

Ο Ασώπιχος, ο Ολυμπιονίκης του Ορχομενού, όπως του αρμόζει, τάχθηκε επικεφαλής στο ρεπορτάζ διαρκείας και με ένα ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, μετρώντας μέρα-μέρα την αδιαφορία για να σταματήσει αυτή η gazzettaπληγή που δηλητηριάζει τον τόπο μας.

Αυτή η θέση βρήκε συμπαραστάτες και πάρα πολλοί συμπολίτες με κάθε τρόπο μας πληροφορούν ότι είναι μαζί μας για την οριστική επίλυση.

Από σήμερα εγκαινιάζουμε έναν άλλο ακόμη τρόπο αντίδρασης. Εκτός από τις ημέρες που μετράμε θα μετράμε και υποστηρικτές.
Μαζεύουμε υπογραφές ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε στους αρμόδιους φορείς και να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καθολικό Ορχομενίτικο ΑΙΤΗΜΑ.
Στείλτε λοιπόν μειλ στο asopichos@asopichos.gr έτσι ώστε να πιάσει τόπο αυτή η εκστρατεία και επιτέλους να τραβήξουμε κανένα αυτί μήπως και ιδρώσει.

Διαστάσεις
Η προσπάθειά μας αυτή έχει πιάσει τόπο και παίρνει μεγάλες διαστάσεις αφού όλο και περισσότερα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα.

Εκτός από κομματικούς μηχανισμούς που ενοχλούνται τώρα προεκλογικά, και άλλοι άρχισαν να ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, άλλοι να καταλογίζουν ευθύνες, απλοί πολίτες από τον Ορχομενό, τη Λιβαδειά, την περιφέρεια και από άλλα μέρη της χώρας, μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.sportevent

Το θέμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ συζητείται σε κύκλους του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας, στη ΓΓ Αθλητισμού και άλλους φορείς.

Το παγκόσμιας εμβέλειας, η μεγαλύτερη αθλητική πύλη στη χώρα μας, το www.gazzetta.gr αφιέρωσε αυτούσιο το ρεπορτάζ του ΑΣΩΠΙΧΟΥ κάνοντας γνωστό το ζήτημα σε εκατομμύρια αναγνώστες-επισκέπτες.

Εκτός από το gazzetta αυτούσιο επίσης το ρεπορτάζ δημοσίευσαν η μεγάλου βεληνεκούς επίσης πύλη www.sportevent.gr και ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής στην ηλεκτρονική του σελίδα www.anparatiritis.gr, το www.hleianews.gr, το www.findGR.net  είναι μερικά από τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου Ορχομενού. 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle