Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
115

Πιστοποιητικά για τη χρήση Φυτοφαρμάκων από τον ΑΣ Θήβας

< 2 λεπτά
19.08.15 • 09:38
#Tags:

Πιστοποιητικά για τη χρήση Φυτοφαρμάκων από τον ΑΣ Θήβας 

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής Θηβών με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τα μέλη του αλλά και σε όλους τους αγρότες της Επαρχίας Θηβών την συνεργασία του με τον ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ»Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο φυτοφαρμακα αγροτεςΠαραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για το Πρόγραμμα Κατάρτισης και Χορήγησης Πιστοποιητικού Γνώσεων στην Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων. 

Η Κατάρτιση θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από  τον ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ” και θα είναι διάρκειας 12 ωρών.

Μετά την ολοκλήρωση της Κατάρτισης θα ακολουθούν οι εξετάσεις Πιστοποιήσεις Γνώσεων στην  Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων, με μοναδικό κόστος συμμετοχής το παράβολο των 25 Ευρώ, που έχει καθορισθεί από το Υπουργείο.

Η όλη διαδικασία θα υλοποιείται στη Δομή του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας ( πρώην ΚΕΓΕ)- 2ο χλμ Π.Ε.Ο. Θηβών- Ερυθρών ( πάνω από το Γήπεδο) αλλά και κατά περίπτωση στα Δημοτικά Διαμερίσματα σε κατάλληλες αίθουσες που θα παραχωρηθούν από Δημόσιους Φορείς ή Συλλόγους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κέντρο “ΔΗΜΗΤΡΑ” Θήβας.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle