Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
142

Πλαστά ευρώ στη Λιβαδειά, στη Θήβα ξήλωνε πεζοδρόμια

< 2 λεπτά
21.05.15 • 18:55
#Tags:

Πλαστά ευρώ στη Λιβαδειά, στη Θήβα ξήλωνε πεζοδρόμια

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, χθες (20-05-2015) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 21 ετών, οι οποίοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επισκέπτονταν καταστήματα και πλήρωναν με πλαστά 50ευρα.
Ο 23χρονος, δρώντας και για λογαριασμό του 21χρονου συνεργού του, αποπειράθηκε να θέσει σε κυκλοφορία ένα πλαστά ευρώχαρτονόμισμα των (50€) αμφιβόλου γνησιότητας, με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, σε χρωματοπωλείο, όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή των ανωτέρω ημεδαπών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι:

• Αμέσως μετά την απόπειρα συναλλαγής στο προαναφερόμενο κατάστημα, μετέβησαν σε κοντινό ζαχαροπλαστείο, όπου προέβησαν στην αγορά προϊόντων, καταβάλλοντας ως αντίτιμο ένα χαρτονόμισμα των (50€) αμφιβόλου γνησιότητας.

• Επιπλέον νωρίτερα και πριν μεταβούν στη Λιβαδειά, οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, προέβησαν στην αγορά προϊόντων από κρεοπωλείο, στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, καταβάλλοντας και πάλι ως αντίτιμο ένα χαρτονόμισμα των (50€) αμφιβόλου γνησιότητας.

Ξήλωνε πεζοδρόμια

Στη Θήβα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, χθες (20-05-2015) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 35χρονος Ρουμάνος ο οποίος αφαιρούσε πλάκες από πεζοδρόμιο!

Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Θηβαίων, στον οποίο αποδόθηκαν οι πλάκες, διαπιστώθηκε ότι από το σημείο είχαν αφαιρεθεί συνολικά τριάντα (30) πλάκες πεζοδρομίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle