Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
85

Πληρωμή δικαιούχων για τις Εθνικές Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη

< 1 λεπτό
24.11.15 • 19:22
#Tags:

Πληρωμή δικαιούχων για τις Εθνικές Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοίνωσε, ότι από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, απέστειλε κατάσταση πληρωμής: 

Για 1.294 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζόμενων εφόρων, αντιπροσώπων της Εκλογεςδικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Τα χρήματα πιστώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015.

Για 103 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζόμενων εφόρων,αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα πιστώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 1.734 δικαιούχοι των παραπάνω εκλογικών διαδικασιών δεν είχαν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle