Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
138

Πληρωμή ΦΠΑ αγροτών

< 1 λεπτό
11.10.15 • 04:46
#Tags:

Πληρωμή ΦΠΑ αγροτών

O Aγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους αγρότες της επαρχίας Λιβαδειάς, που είχαν καταθέσει τα τιμολόγια τους για την επιστροφή ΦΠΑ 2015 ( παραγωγής  Αιχμεας2014) , ότι έχουν ήδη πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα ανάλογα ποσά προς επιστροφή ενώ όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τυχόν οφειλές τους προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά τους ταμεία θα πρέπει  να συμψηφίσουν το επιστρεφόμενο ποσό που τους αναλογεί με τις ανωτέρω οφειλές .

Πρόκειται για την πρώτη και την δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων αγροτών  συνολικού ύψους πάνω από 95.000 € ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογα με την φάση ολοκλήρωσης της διαδικασίας .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle