Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
145

Ποδηλατικός γύρος στον Ορχομενό. BINTEO

< 3 λεπτά
05.06.16 • 22:50
#Tags:

Το πρώτο σκέλος του φετινού 5ου Ομφάλιου Ποδηλατικού αγώνα δρόμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4ω Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία και εκκίνηση-τερματισμό στον Ορχομενό ενώ η δεύτερη ημέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιουνίου με εκκίνηση και τερματισμό στους Δελφούς.
Περίπου 120 ποδηλάτες πήραν εκκίνηση από την κεντρική πλατεία του Ορχομενού το απόγευμα του Σαββάτου, και διένυσαν απόσταση 84,5χλμ ακολουθώντας τη διαδρομή Ορχομενός, Σιδ Σταθμός-Αγ Ιωάννης, Χαιρώνεια, Αταλάντη, Κολάκα, Πύργος και τερματισμός λίγο πριν την πλατεία Ευαγγελιστή Λουκά στο κεντρικό δρόμο.
Στη συνέχεια στη πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία) έγινα οι απονομές στους νικητές των διάφορων κατηγοριών καθώς και σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς του Ρίο αλλά και σε λίγες ημέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Περικλής Ηλίας, του Κρόνου Νικαίας, τερμάτισε νικητής την απόσταση κάτω από 2ώρας σε 1 ώρα και 59’.

Φωτογραφίες από την προετοιμασία πριν τον αγώνα

Ποδηλασία Ορχο 1 Ποδηλασία Ορχο 2 Ποδηλασία Ορχο 3 Ποδηλασία Ορχο 4 Ποδηλασία Ορχο 5 Ποδηλασία Ορχο 6

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle