Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
81

Ποια σχολεία είναι κλειστά και ποια ανοιχτά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

< 1 λεπτό
11.01.17 • 17:14
#Tags:

Την Πέμπτη 12/1 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία τα σχολεία στους Δήμους Θήβας, Τανάγρας, Ορχομενού και Αλιάρτου-Θεσπιαίων στον οποίο όμως θα είναι ανοιχτοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Λιβαδειά

Στη Λιβαδειά όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά  αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 .

Η ώρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η 09:00 το πρωί.

Διευκρινίζεται ότι τα μαθήματα του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Τ.Κ. Κυριακίου, θα πραγματοποιηθούν στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου, λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Λυκείου Κυριακίου.  Ώρα έναρξης μαθημάτων ορίζεται η 13.30 μ.μ., αμέσως μετά το πέρας των μαθημάτων του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου.

Δίστομο-Αράχωβα-Αντίκυρα 

Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Αράχωβας την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας θα λειτουργήσουν κανονικά. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 09:00 το πρωί.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle