Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
240

Ποιος είναι ο Ασώπιχος;

< 2 λεπτά
09.01.15 • 07:05
#Tags:

Ποιος είναι ο Ασώπιχος;

Πολλοί αναγνώστες προβληματίστηκαν με το όνομα της ιστοσελίδας. Ποιός είναι ο Ασώπιχος; Γιατί Ασώπιχος;

asopichosΘέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε.

Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι έναςσυνεχής αγώνας δρόμου…

Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ο,τι καλύτερο και όχι συμβιβασμούς, παραπληροφόρηση, ημιμάθεια και μισές αλήθειες.

Γιατί χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα από ότι τώρα παίρνουμε, ότι μαθαίνουμε.

Γιατί οι εικόνες είναι χίλιες λέξεις αλλά κανείς δεν μας λέει αυτές τις λέξεις, τις πίσω από τις φωτογραφίες.

Γιατί πολιτισμός, ενημέρωση, αθλητισμός, τέχνες, δεν εξαντλούνται μόνο στην προσωπικήπροβολή, στην προσωπική αντιπαράθεση.

Γιατί ο Ασώπιχος, ένας Ολυμπιονίκης, είχε πολύ υψηλές αξίες και πρέπει να τις αποδώσουμε, να τις αποκαταστήσουμε και εκεί στοχεύουμε.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle