Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
88

Πολλαπλές συλλήψεις για ναρκωτικά

< 3 λεπτά
25.07.17 • 06:05
#Tags:

Συνελήφθη, προχθές (22-07-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 28χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

• (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, έτοιμες προς πώληση, συνολικού μεικτού βάρους (17,5) γραμμαρίων και

• το χρηματικό ποσό των (7.050) ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθησαν (7) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας & της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας

Επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν (58,5) γραμμάρια κάνναβης, διάφορα χρηματικά ποσά και (2) κινητά τηλέφωνα

Λιβανάτες

Συνελήφθη, προχθές (22-07-2017), πρώτες πρωινές ώρες, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 56χρονος εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, προχθές το πρωί στην οικία του, στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, όπου παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί σήμερα στην κα Ανακρίτρια Λαμίας.

Βοιωτία-Εύβοια

Συνελήφθησαν, από προχθές (22-07-2017) το μεσημέρι έως και σήμερα (24-07-2017) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά επτά (7) άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Ημεδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

• Ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

• Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

• Δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.

• Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle