Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
98

Πολυδύναμο ιατρείο στη Μαλεσίνα

< 1 λεπτό
30.03.16 • 18:57
#Tags:

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, η σύμβαση για τις Εργασίες ολοκλήρωσης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας, προϋπολογισμού Μπακογιάννης-Καραΐσκος450.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, η κατασκευή εισόδου και εξόδου του ιατρείου, καθώς επίσης και οικοδομικές, ασφαλτικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα παραδώσει άμεσα το έργο στους πολίτες της. Από τη δική μας πλευρά κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να εξασφαλίσουμε σε κάθε κάτοικο της Στερεάς το δικαίωμα στην περίθαλψη. Αυτό που απομένει είναι το κεντρικό κράτος να ανταποκριθεί άμεσα και να στελεχώσει το ιατρείο».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle