Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
177

Πολύ καλή η παρουσία αθλητών του ΑΚΟΛ στα "Παπαναστάσεια"

< 2 λεπτά
10.06.18 • 16:21
#Tags:

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο του Πανελληνίου , τα " Παπαναστάσεια 2018 " , αγώνες στίβου για όλες τις κατηγορίες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στον Κώστα Παπαναστασίου , λάτρης του αθλητισμού και κυρίως του κλασικού αθλητισμού. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι είναι ο άνθρωπος που θέσπισε την μοριοδότηση των αθλητών υψηλού επιπέδου για την είσοδό τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις !

Ο ΑΚΟΛ συμμετείχε το Σάββατο στους αγώνες , με εξαιρετική παρουσίαση και ικανοποίηση για τον προπονητή των αθλητών που συμμετείχαν Δημήτρη Σκαπέτη.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι παρακάτω :
•    1η θέση στα 200μ. Νεανίδων για την Πέτσα Κατιάνα με χρόνο 25.44'
•    1η θέση στα 800μ. Εφήβων για τον Μπενέτο Σπύρο με χρόνο 1.59.10'
•    2η θέση στα 200μ. Παίδων για τον Αιγινίτη Νίκο με χρόνο 23.33'
•    3η θέση στα 400μ. Κορασίδων για την Μαριάντη Σκαπέτη με χρόνο 63.35'
•    6η θέση στα 150μ. Παγκορασίδων Α"  για την Παπαχαραλάμπους Έφη με χρόνο 19.85'
Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμα , με ικανοποιητική εμφάνιση οι αθλητές Ευταξίας Δημήτρης , Περγαντάς Γιάννης , Σιδέρης Κώστας , Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Φουτσουτζόγλου Δημήτρης και  Φρυγανιώτη Μαργαρίτα.

Επόμενη αγωνιστική δράση για το αγωνιστικό τμήμα στίβου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  16 & 17 Ιουνίου.

ΑΚΟΛΑΚΟΛ 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle