Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
111

Που θα γίνουν τα Πρωταθλήματα Στίβου 2016

< 2 λεπτά
27.01.16 • 19:52
#Tags:

Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ του 2016

Στην Πάτρα επιστρέφει ύστερα από έξι χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (18-19/6).
Παμπελοπονησιακό ΣτάδιοΟι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στο Παμπελοποννησιακό, στο στάδιο όπου έγινε και το Πρωτάθλημα του 2010. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάγκασε την ομοσπονδία να αναζητήσει λύση σε άλλη πόλη και η Πάτρα κρίθηκε ως η ιδανική. Αλλωστε είναι μία πόλη, στην οποία έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν σπουδαίες διοργανώσεις.

Σε πόλεις που παραδοσιακά φιλοξενούν διοργανώσεις στίβου, θα γίνουν τα υπόλοιπα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το Πρωτάθλημα των Νέων θα γίνει στη Λάρισα (30-31/7), ενώ εκείνο των Εφήβων- Νεανίδων (9-10/7), όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, στην πόλη των Σερρών.

Τα Τρίκαλα ή η Λάρισα (η τελική απόφαση τον Φεβρουαρίο) θα φιλοξενήσουν το Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων (25-26/6), ενώ ο βόρειος όμιλος των ΠΠ/ΠΚ Α (2-3/7) θα γίνει στην Καβάλα και ο Νότιος στο Ναύπλιο.

Εξάλλου, στα Μέγαρα θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην (27/3) και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το 2ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων (5/3).

Πηγή segas.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle