Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
266

Προγράμματα Δια Βίου Μάθηση στη Λιβαδειά. Μέχρι 9/12 οι αιτήσεις

< 2 λεπτά
28.11.19 • 20:06
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λεβαδέων στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λεβαδέων μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα- e-επιχειρείν 25
2 Σύνταξη εγγράφων - φορμών 50
3 Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο(Ι) 50
4 Σύνδεση Σχολείου - Οικογένειας 50
5 Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά 25
6 Εργαστήρι δημιουργίας Κοσμήματος 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ή στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων :
Τηλ. :2261 3 50860
Ταχ. Διεύθυνση: Σοφοκλέους 15, Λιβαδειά
Email: gpapakonstantinou@livadia.gr
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που θα υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Λιβαδειάς (ημιώροφος Δημαρχείου) καθημερινά 8:30-14:00,  απαραίτητα με φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων :  Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και
Δευτέρα 9  Δεκεμβρίου 2019
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle