Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
157

Προσάραξη πλοίου στην Αιδηψό

< 1 λεπτό
16.12.15 • 08:03
#Tags:

Προσάραξη πλοίου στην Αιδηψό

Φορτηγό πλοίο φορτωμένο με μετάλλευμα προσάραξε τα ξημερώματα σε βραχώδη περιοχή βορειοδυτικά της Αιδηψού στην Εύβοια, χωρίς να έχει σημειωθεί, σύμφωνα Προσαραξη πλοιου Αιδηψόςμε δήλωση του πληρώματος, εισροή υδάτων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για το πλοίο «Καλυψώ» με 9 άτομα πλήρωμα που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Λάρυμνα.

Στο σημείο όπου έχει προσαράξει το πλοίο βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και σκάφος από μία ιχθυοκαλλιέργεια, ενώ αναμένεται ρυμουλκό στο σημείο, προκειμένου να βοηθήσει στις εργασίες αποκόλλησης και μεταφοράς του πλοίου σε ασφαλές σημείο. Ο καιρός στο σημείο είναι καλός όπου πνέουν άνεμοι 3 με 4 μποφόρ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle