Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
283

Προσλήψεις Γυμναστών στον Ορχομενό. 184 σε όλη την Ελλάδα

< 1 λεπτό
04.03.15 • 13:01
#Tags:

Προσλήψεις Γυμναστών στον Ορχομενό. 184 σε όλη την Ελλάδα

Για την υλοποίηση του προγράμματος Άθληση για όλους και την στελέχωση των Δήμων υπογράφτηκε σήμερα κοινή υπουργική απόφαση με την οποία προσλαμβάνονται συνολικά 184 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.

Στον Δήμο Ορχομενού εγκρίθηκαν 2 θέσεις ενώ στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειάς μας ακόμη 1 στον Δήμο Τανάγρας και 2 στην Ερέτρια.

Αναλυτικότερα, ύστερα από εισήγηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση από τους Υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαου Βούτση και του Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη 184 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2014-15.

Δείτε όλο το κατάλογο των προσλήψεων   ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle