Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
155

Προσλήψεις Γυμναστών στους Δήμους που και πόσοι

< 2 λεπτά
22.07.15 • 18:17
#Tags:

Προσλήψεις Γυμναστών στους Δήμους

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Στ. Κοντονή η απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16.

Είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που εγκρίνονται έγκαιρα τα αιτήματα των Δήμων για πρόσληψη γυμναστών, ούτως ώστε αυτοί να μπορέσουν να τα υλοποιήσουν για όλη την προβλεπόμενη διάρκεια.

γυμναστικη για όλουςΓια τη χρονιά 2015-16 υπάρχει αύξηση κατά 30% της συμμετοχής των Ο.Τ.Α. της χώρας και θα προσληφθούν 1549 γυμναστές, αριθμός επίσης αυξημένος κατά 22%.

Τέλος, επανασυστάθηκε στο πλαίσιο της Γ.ΓΑ. ειδική ομάδα παρακολούθησης των προγραμμάτων «Άθληση Για Όλους», ώστε να καταγραφούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της Γ.Γ.Α. προς τους Ο.Τ.Α., που εκκρεμούν τα τελευταία έτη.

Με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ εγκρίθηκε επίσης η πρόσληψη γυμναστών αυτών που θα υλοποιούν το Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2015.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε τρεις Δήμους προσλαμβάνονται 5 και συγκεκριμένα
Στον Δήμο Ορχομενού 2, στον Δήμο Ταναγρας 1 και στον Δήμο Ερέτριας 2

Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 3 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, Υ.Π.26869/1-10-2013 (ΦΕΚ2527/Β/8-10-2013). Β. Η χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους φορείς υλοποίησης των Π.Α.γ.Ο. θα εκτελείται σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις εγκριτικές αποφάσεις των Π.Α.γ.Ο περιόδου 2014-15

 Αναλυτικά η απόφαση και ο πίνακας 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle