Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
290

Προσλήψεις, σχεδιασμός, αναθέσεις έργων

< 5 λεπτά
12.08.15 • 07:45
#Tags:

Προσλήψεις, σχεδιασμός, αναθέσεις έργων

ΜατιΑύριο Πέμπτη (13/8) συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Ορχομενού αποκλειστικά με τρία (3) θέματα.
Το πρώτο αφορά την τροποποίηση του σχεδίου πόλης στην Περιοχής Σκριπούς (Β΄ Φάση) με εισηγητή τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών Βασίλη Τούντα.

ΜατιΟικονομικής φύσης είναι το δεύτερο θέμα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να πάρουν απόφαση για την υπαγωγή του Δήμου Ορχομενού στις διατάξεις του ν. 4316/ για την αποπληρωμή οφειλής μέσω παρακράτησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
Εισηγητής του θέματος ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος.

Ματι

Σημαντικής φύσης είναι το άλλο θέμα στην συνεδρίαση της Πέμπτης. Πρόκειται για τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που εντάσσεται στο πρόγραμμα 2015-2019 Α φάση με εισηγητή τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Γιάννη Πάνου.

ΜατιΜε απόφαση Δημάρχου θα προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό (ή προσλήφθηκε), λαμβανομένων υπ’ όψη και των ειδικών τυπικών προσόντων. Πρόκειται λοιπόν για την πρόσληψη τριών (3) ατόμων εργατών γενικών καθηκόντων, ενός (1) ατόμου ΔΕ οδηγού Φορτηγού, ενός (1) ατόμου ΔΕ χειριστή μηχανημάτων έργου, δίμηνης χρονικής διάρκειας για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. 

ΜατιΑπευθείας ανάθεση για το έργο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στο Λούτσι συνολικού κόστους 9.999,95 €. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)

ΜατιΗ διαφορά έκπτωσης έδωσε το έργο στον ένα εργολάβο (Βαρελάς) και απέρριψε τον έτερο (Στάικος). Ο πρώτος έδωσε έκπτωση 1% και ο άλλος μηδενική. Το έργο είναι αξίας 10.808,96€ και πρόκειται για την κατασκευή κράσπεδων και πεζοδρομίων στο Κάστρο.

ΜατιΔεκαπέντε άτομα προσλήφθηκαν τελικά στον Δήμο Ορχομενού μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 32.433 θέσεις ανά την Ελλάδα μέσω του ΟΑΕΔ για το διάστημα 24 Ιουλίου μέχρι παραμονές Χριστουγέννων 23/12.
Στον Δήμο προσλήφθηκαν για διάφορες εργασίες οικοδόμος, γενικών καθηκόντων, διοικητικοί, πληροφορικής, ελαιοχρωματιστής, κοινωνική λειτουργός και οδηγός.

ΜατιΑναλυτικά προσλήφθηκαν οι παρακάτω
1.OIKONOMOY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
2.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
3.KOYTΣΟΘΑΝΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ TE ΔIOIKHTIKOY
4.ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
5.ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
6.ZANNIAΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
7.ΝΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
8.ΚΕΡΜΕΛΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
9.KOYTOYΛOYKH ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
10.ΜΙΧΑΛΟΣΤΑΜΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
11.ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ TE ΔIOIKHTIKOY
12.ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
13.ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΕ ΕΛΑΙΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ
14.ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
15.ΤΣΟΓΚΑ ΜΑΡΘΑ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
Το μισθολογικό κόστος και οι ασφαλιστικές εισφορές των προσληφθέντων καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ.

ΜάτιΑσκαρδαμυκτος

ασκαρδάμυκτος= με ευθύ βλέμμα 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle