Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
97

ΠΡΟΣΟΧΗ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στη Βοιωτία

< 1 λεπτό
21.06.16 • 16:53
#Tags:

Με βάση το Δ.Τ. της Γ.Γ.Π.Π., όπου προβλέπεται Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) και για την Π.Ε. Βοιωτίας για αύριο, Τετάρτη 22/06/2016 θα θέλαμε να ενημερώσουμε, τους αγρότες τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους καθώς και τους πολίτες της περιοχής μας, για τον πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς προς αποφυγή ενεργειών πρόκλησης της, από αμέλεια οφειλόμενη σε υπαίθριες εργασίες όπως:

η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.
Παράλληλα υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle