Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
364

Προσφορά αγάπης στις φυλακές γυναικών Ελεώνα από το ΔΙΕΚ Θήβας

< 3 λεπτά
17.05.16 • 18:07
#Tags:

Το Δ.Ι.Ε.Κ ΘΗΒΑΣ και συγκεκριμένα οι Σπουδαστές/τριες και Εκπαιδευτές των τμημάτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού, πραγματοποίησαν προσφορά αγάπης στις έγκλειστες γυναίκες του Καταστήματος Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα.

Συγκεκριμένα οι Σπουδαστές/τριες μαζί με τους Εκπαιδευτές τους επισκέφθηκαν το Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών και προσέφεραν υπηρεσίες Κομμωτηρίου σε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών, καθώς και υπηρεσίες φροντίδας στα νήπια τα οποία μένουν και αυτά μαζί με τις μητέρες τους στο Κατάστημα.

Οι Σπουδαστές/τριες συμμετείχαν καθολικά για μια ακόμη φορά δίνοντας χαρά και αγάπη στους συνανθρώπους μας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Το ΔΙΕΚ ΘΗΒΑΣ θα συνεχίσει να συμμετέχει σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, προκειμένου να μεταβιβάσει τις αξίες του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς.

Ευχαριστήρια επιστολή 

Η Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας Νίκη Μουσχή ευχαριστεί με επιστολή της  το ΔΙΕΚ Θήβας επισημαίνοντας "Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας!"

"Μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί το γεγονός ότι επιλέξατε το Κατάστημά μας για να προσφέρετε υπηρεσίες φροντίδας στις έγκλειστες γυναίκες, με την ευγενική συνδρομή των σπουδαστών σας από το τμήμα κομμωτικής τέχνης και από το τμήμα των βρεφονηπιοκόμων της και επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα για την πρωτοβουλία και τις ενέργειές σας.

Μας έχει συγκινήσει η ευγενική και συλλογική δράση σας, σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα». Εσείς, με ανθρωπιστικά ιδεώδη, επικοινωνείτε, συνεργάζεστε, δραστηριοποιήστε και προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο και σε παιδιά που δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως θα την ονειρευόταν!

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες εκ μέρους της υπηρεσίας μας,
εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας!
Επιθυμούμε επίσης να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ενθουσιασμού και από την συμπαράσταση που νιώθουν οι έγκλειστες γυναίκες από τη δράση σας.

Η Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας 

Νίκη Μουσχή" 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle