Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
91

Προσφορά αγάπης της ΕΛ.ΑΣ Στ Ελλάδας

< 4 λεπτά
17.10.17 • 17:33
#Tags:

Η Ελληνική Αστυνομία, ως αρωγός σε προσπάθειες που αναδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη, στηρίζει το έργο που επιτελεί διαχρονικά ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι Υπηρεσίες και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησαν εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα στη δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες με τρόφιμα, συσκευασίες με είδη βρεφικής περιποίησης, είδη χαρτικών, προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού

ΕΛ.ΑΣ χαμόγελο του παιδιού τροφιμαΗ Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στάθηκαν σήμερα αρωγοί στο έργο που επιτελεί με συνέπεια ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας, μεταξύ άλλων, μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ειδών περιποίησης, καθαρισμού και χαρτικών.

Ειδικότερα, σήμερα (17-10-2017) το μεσημέρι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Νικόλαος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχο Γεώργιο ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ, Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ και Βοιωτίας, Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗ, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο ΧΟΛΕΒΑ, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ιωάννη ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών επισκέφτηκαν τη Δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα.

ΕΛ.ΑΣ χαμόγελο του παιδιού 1Πιο συγκεκριμένα, προσέφεραν τρόφιμα και αναλώσιμα είδη, τα οποία με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν συγκεντρώσει οικιοθελώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τα μέλη της αντιπροσωπείας, υποδέχτηκε η κα Βασιλική ΣΤΟΥΠΗ, κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη του Κέντρου Στήριξης «Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί στη Χαλκίδα, η οποία τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί και τους ευχαρίστησε θερμά για την γενναιόδωρη αυτή χειρονομία.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά σήμερα βρισκόμαστε στην δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στην Χαλκίδα, με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα ότι η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, είναι αρωγοί σε προσπάθειες που αναδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκέντρωσαν και παραδίδουν (5) περίπου τόνους τροφίμων, ειδών ένδυσης, περιποίησης και καθαρισμού, ως ένδειξη αναγνώρισης στο σημαντικό πραγματικά έργο που επιτελεί διαχρονικά και με συνέπεια ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με την εθελοντική συγκέντρωση αυτών των ειδών πρώτης ΕΛ.ΑΣ χαμόγελο του παιδιού Γεωργακοπουλοςανάγκης, θέλουμε αναμφίβολα να στείλουμε ένα μήνυμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τις προτροπές του κ. Αρχηγού μας, παράλληλα με την δύσκολη αποστολή που επιτελεί με συνείδηση και υπευθυνότητα, δίνει πάντοτε ιδιαίτερη σημασία σε αρχές που στηρίζονται στις αξίες της συνεισφοράς, της αλληλεγγύης, της εξωστρέφειας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.»

Συνολικά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί διαχρονικά και με συνέπεια ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περίπου πέντε (5) τόνους τροφίμων και συσκευασιών αναλώσιμων ειδών, με προϊόντα βρεφικής περιποίησης, χαρτικά, και είδη προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα και με τις προτροπές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και στο μέλλον ανάλογες κοινωνικές δράσεις, πάντα με γνώμονα και κοινή συνισταμένη την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle