Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
115

Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις σε Ε.Κ. και Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

< 3 λεπτά
27.04.17 • 18:14
#Tags:

Δύο ξεχωριστές απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πρωτομαγιά στη Λιβαδειά. Η πρώτη στο Εργατικό κέντρο όπου θα συμμετάσχουν, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς,το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς, η ΕΛΜΕ Νομού Βοιωτίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Η δεύτερη θα γίνει στην Κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς με διοργανωτή το ΠΑΜΕ.

Να τονίσουμε ότι και οι δύο συγκεντρώσεις θα γίνουν την ίδια ώρα στις 10:00.

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  

ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς,το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς, η ΕΛΜΕ Νομού Βοιωτίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς, ο ΟΤΑ ΛιβαδειάςΔικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.
σας προσκαλούν
στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Δευτέρα 1η ΜΑΗ 2017 και ώρα 10.00΄ π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, για να τιμήσουμε μαζί την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Η Εργατική Πρωτομαγιά, οι αξίες, το νόημα και ο συμβολισμός της ως ημέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες και τις θυσίες της Εργατικής Τάξης παραμένουν ζωντανές και επίκαιρες.

Η 1η του ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία 

Εργατική Πρωτομαγιά 2017

Όλοι στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία στις 10 π.μ.

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο
χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχομεσαία αγροτιά, νέοι και νέες.

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, οργανώνοντας εδώ και τώρα την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5

Απεργούμε και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.  Η αντεργατική - αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν την σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε!

Πάνω στις προηγούμενες αιματηρές ανατροπές στη ζωή μας, έρχονται να προσθέσουν νέα μέτρα για την ενίσχυση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων για την καπιταλιστική ανάκαμψη.

Κυβέρνηση ΕΕ ΔΝΤ μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο έχουν συμφωνήσει και με εκβιασμούς και απειλές θέλουν την ανοχή και συνενοχή των εργαζομένων για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, νέα άγρια φοροληστεία με την μείωση του αφορολόγητου, νέα επιδρομή στις συντάξεις, περιορισμό και απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, θεσμοθέτηση της ανταπεργίας για τους εργοδότες, εφαρμογή ειδικών οικονομικών ζωνών άγριας εκμετάλλευσης για τους εργαζόμενους και φορολογικού παραδείσου για τα αφεντικά, πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού, ενεργοποίηση αυτόματου κόφτη για τις κοινωνικές παροχές σε υγεία, παιδεία και πολλά άλλα.

Καμία αναμονή, καμία ανοχή.
Όλοι στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, εργοστάσιο το εργοστάσιο, γραφείο το γραφείο, γειτονιά τη γειτονιά, στα χωριά, παντού.
Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει για τους εργαζόμενους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle