Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
153

Πρωτομηνιά χωρίς τζόγο

< 2 λεπτά
01.12.15 • 07:53
#Tags:

Πρωτομηνιά χωρίς τζόγο 

Κλειστά είναι σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, τα περίπου 4.500 πρακτορεία λόγω της 24ωρης απεργίας των πρακτόρων ενάντια στο μέτρο της επιβολής τέλους στα τυχερά παιχνίδια του Οργανισμού και συγκεκριμένα αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή τέλους 0,05 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) δηλώνει αντίθετη με το μέτρο, Πρακτορεια ΟΠΑΠπου προκαλεί -όπως σημειώνει- αφανισμό του κλάδου και καλεί όλους τους πράκτορες του ΟΠΑΠ να συμμετέχουν στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί το πρωί από την πλατεία Καραϊσκάκη προς το υπουργείο Οικονομικών.

Οπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά, στοχοποιείται το νόμιμο παιχνίδι ενώ παράλληλα πριμοδοτείται ο παράνομος τζόγος που καλπάζει ανενόχλητος.

Η Ομοσπονδία προειδοποιεί ότι το ειδικό τέλος οδηγεί σε κλείσιμο πάνω από 1.000 πρακτορεία αυξάνοντας την ανεργία. Όπως μάλιστα σημειώνει, πολλά από τα πρακτορεία που θα κλείσουν είναι μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις που ήδη βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης λόγω των capital controls αλλά και τον ανταγωνισμό με τα στέκια του παράνομου τζόγου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle