Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
90

Πρόγραμμα προβολής ταινιών στο Δημοτικό σινεμά Θήβας

< 3 λεπτά
14.11.18 • 17:26
#Tags:

Σας ενημερώνουμε, ότι στον Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθούν  οι κινηματογραφικές ταινίες:

 ΠEΜΠTH 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«BOHEMIAM RHAPSODY» ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

 Περίληψη:. To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ

Σκηνοθεσία: Ντεξτερ Φλετσερ

Ηθοποιοί: Τομ Χολαντερ, Ραμι Μαλεκ, Αλεν Λιτς, Μπεν Χαρντι, Λουισι Μποϊντον, Μαϊκ Μαγιερς, Τζοσεφ Ματζελο, Γκουίλι Λι

Διάρκεια: 135 λεπτά       

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«ΟΙ ΧΗΡΕΣ»  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

Περίληψη: «Οι Χήρες» είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις), η Άλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

ΔΡΑΣΗ - ΘΡΙΛΕΡ

Σκηνοθεσία:  Καρεϊ Κερκπατρικ

Ηθοποιοί:   Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell

Διάρκεια: 128 λεπτά    

 ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«ΑΙΓΑΙΟ SOS»  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

Περίληψη: Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ηθοποιοί:   Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin

Διάρκεια: 95 λεπτά            

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle