Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
146

Πρόγραμμα τηλεϊατρικής στο Ακραίφνιο

< 1 λεπτό
19.10.16 • 16:58
#Tags:

Στο περιφερειακό ιατρείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ακραιφνίου λειτουργεί Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής το οποίο υποστηρίζεται από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας υλοποιείται με την υποστήριξη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και την συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Στόχος του προγράμματος είναι η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας και καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούν δωρεάν οι Γενικοί Ιατροί Καρανάσος Δημήτριος και Μαλτέζης Κυριάκος στο Περιφερειακό Ιατρείο Ακραιφνίου, και περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρησης ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2268031206 (Περιφερειακό Ιατρείο Ακραιφνίου).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle