Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
105

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης του ΑΚΟΛ

< 2 λεπτά
09.10.19 • 21:10
#Tags:

Στις 30 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ομίλου.
Η σχετική πρόσκληση:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, στην 49η/03-10-2019 συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.
Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5,00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Στρατηγού Ιωάννου 24 – Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέων μελών στα όργανα του Ομίλου
  3. Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  5. Τοποθετήσεις μελών Γενικής Συνέλευσης
  6. Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  7. Διενέργεια ψηφοφορίας

    Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στις 6,00 μ.μ.
Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, εκτός από την εκλογή μελών για τα όργανα του Ομίλου, θα  συζητηθούν και θέματα σχετικά με τη δράση του Ομίλου για την επόμενη περίοδο.
Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς
Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                         Ο   Γ Ε Ν.   Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ       Αναστάσιος  Ακριδόπουλος                                  Χρήστος  Αλογοσκούφης"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle