Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
76

Πρόσληψη 3 ατόμων στο Δήμο Ορχομενού

< 1 λεπτό
13.03.17 • 20:03
#Tags:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, των ειδικοτήτων Κοινωνικού Λειτουργού, Ψυχολόγου και βοηθητικού προσωπικού, διάρκειας ενός έτους θα κάνει ο Δήμος Ορχομενού στο πλαίσιο υλοποίησης "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ορχομενού".

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει στις 28 Ιανουαρίου, "τριετή λειτουργία θα έχει το κέντρο Κοινότητας Ορχομενού για το το οποίο εγκρίθηκε ποσό 164.160 το οποίο πιστώθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εγκρίθηκε από την Περιφέρεια.

Για την λειτουργία του κέντρου είναι απαραίτητη η πρόσληψη τριών ατόμων των παρακάτω ειδικοτήτων για τις οποίες θα ξεκινήσουν διαδικασίες πρόσληψης με την δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης, τον επόμενο μήνα (Φεβρουάριος).

%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%82

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle