Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
237

Πρόσληψη 7 υδρονομέων στον Δήμο Ορχομενού

< 1 λεπτό
05.04.19 • 11:19
#Tags:

Ο Δήμος Ορχομενού, ανακοινώνει την πρόσληψη 7 υδρονομέων. Οι ενδιαφερόμενοι για να διορισθούν ως υδρονομείς ,πρέπει να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια και να είναι ηλικίας από 18 έως 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Ορχομενού (Γραφείο Προσωπικού) με τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1.Αίτηση
2.Υπεύθυνη Δήλωση ότι γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή.
3.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
4.Φωτ/φο αστυνομικής ταυτότητας.

Πιστοποιητικό Δήμου για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Δημοτολόγια και Αντίγραφο ποινικού Μητρώου θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα γίνεται στο Δημοτικό κατάστημα από 08/04/2019 μέχρι και την 13/04/2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Ορχομενού και στο τηλέφωνο 2261351105.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle