Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
142

Πρώτη δικαίωση για επτά εργαζομένους της πρώην ΕΑΣ Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
19.12.18 • 20:37
#Tags:

Αποφάσεις για την χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ για 522 ανέργους πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση υπέγραψαν η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, και ο Υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, μεταξύ αυτών και για επτά εργαζόμενους της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Λιβαδειάς.

Η υπόθεση των εργαζομένων συνεχίζεται με στόχο την τελική τους δικαίωση με την καταβολή των δεδουλευμένων και των ενσήμων τους, παρά την κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε από την πλευρά του εκκαθαριστή, μετά την προσπάθεια του Υπουργείου για οργάνωση τριμερούς συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle