Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
133

Πρώτος Διοικητής Ε.Φ.Κ.Α. ο Θανάσης Μπακαλέξης από το Παλαιοχώρι

< 1 λεπτό
25.12.16 • 05:01
#Tags:

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης της Βουλής ο διορισμός του διοικητή του ΟΓΑ, Θανάση Μπακαλέξη, στη θέση του πρώτου διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), μετά από πρόταση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιου Πετρόπουλου.

Ο κ. Μπακαλέξης, που αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σύνθετη πρόκληση, αυτή της ενοποίησης των ασφαλιστικών ταμείων, ανέλαβε διοικητής του ΟΓΑ το 2015, αντικαθιστώντας τον Ξενοφώντα Βεργίνη.

Ποιος είναι 

Ο κ. Μπακαλέξης γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αμφίκλειας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής
Σχολής
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στο Κ.Ε.Κ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση & Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Εργάστηκε στον Ο.Γ.Α, από το έτος 1979 μέχρι το έτος 2011. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού από το έτος 2008 έως και την αποχώρησή του από τον Ο.Γ.Α.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle