Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
138

Πυροβόλησε με καραμπίνα 39χρονη στην Κολάκα

< 1 λεπτό
29.12.17 • 06:05
#Tags:

Παραλίγο φονικό το βράδυ της Τετάρτης (27/12) στη Κολάκα  με δράστη έναν 39χρονο τσοπάνη, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής μετά από μεταξύ τους τσακωμό την οποία πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του.

Η 39χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, μεταφέρθηκε τραυματισμένη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, με τραύματα από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η 39 χρονη πρόσφερε τη συντροφιάτης στον 39χρονο και δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο σπίτι του και ο οποίος είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την επικαιρότητα, όταν είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Τότε είχε στηρίξει την καραμπίνα στην κοιλιά του και πάτησε την σκανδάλη αλλά το όπλο γλίστρησε και τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο. Γενικά πρόκειται για άνθρωπο που μένει μόνος του στο χωριό αφού δεν έχει συγγενείς ή οικογένεια και χωρίς πολλές επαφές με τους γύρω του.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, 22 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από ττην αυλή του σπιτιού του και ένα κινητό τηλέφωνο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle