Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
78

Πότε γίνεται η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων

< 1 λεπτό
11.01.19 • 05:46
#Tags:

Η πρώτη πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ που αφορά τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2018 (για τους δικαιούχους διατροφικών επιδομάτων αφορά τον Δεκέμβριο 2018), θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους την ίδια ημέρα και εντός του διαστήματος από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου 2019 το αργότερο.

Η αμέσως επόμενη πληρωμή των προνοιακών διατροφικών επιδομάτων θα γίνει τον Φεβρουάριο και θα αφορά τον Ιανουάριο 2019.

Τον Μάρτιο, θα πληρωθούν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα για το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2019.

Με το πέρας του πρώτου τριμήνου του 2019, τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα θα καταβάλλονται κάθε μήνα, σε σταθερή ημερομηνία-κοινή για όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, όλα τα άτομα με αναπηρία στη χώρα θα λαμβάνουν τα προνοιακά επιδόματα που δικαιούνται με διαφάνεια και ηλεκτρονικές διαδικασίες, με στόχο, το αμέσως επόμενο διάστημα, αυτά να καταβάλλονται κάθε μήνα, σε σταθερή και γνωστή εκ των προτέρων σε όλους ημερομηνία.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle