Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
130

Πότε θα ανακοινωθούν οι Αντιδήμαρχοι Ορχομενού, ποιοι θα είναι και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

< 2 λεπτά
04.09.19 • 21:56
#Tags:

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "a", η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη θα ανακοινώσει τους Αντιδημάρχους ενώ παράλληλα θα οριστούν και οι τομείς αρμοδιοτήτων τους.
Ο Δήμος Ορχομενού έχει σύμφωνα με το νόμο τέσσερις Αντιδημάρχους οι οποίοι θα είναι:
Κώστας Ζυγογιάννης
Γρηγόρης Γαλάνης
Μίμης Βαγενάς
Μάκης Εμμανουηλίδης
Να σημειώσουμε ότι ο Μάκης Εμμανουηλίδης ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της "Δύναμης Ανατροπής", τρίτης δύναμης στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου που ως γνωστό με τις 4 έδρες που διαθέτει και τις 11 που έχει η πρώτη παράταξη #Επανεκκίνηση Τώρα της Δημάρχου Ορχομενού θα έχουν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνολικά αποτελείται από 27 έδρες. Σημειώνεται επίσης, ότι η παράταξη "Συνέπεια και Πράξη" με επικεφαλής τον Γιάννη Νταβαλούμη εξέλεξε 9 συμβούλους, η "Πορεία Προοπτικής" 2 και η "Λαϊκή Συσπείρωση" 1 έδρα.

Δείτε παρακάτω τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου όπως την είχαμε δημοσιεύσει λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, στις 9 Ιουνίου 2019. 

Σύμφωνα επίσης με αποκλειστικές πληροφορίες πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο Γιάννης Τσιάμης ενώ ιδιαίτερα θετική κρίνεται η τοποθέτηση της έμπειρης στα αυτοδιοικητικά Γιάννας Μέττα ως διευθύντριας του ιδιαίτερου γραφείου της Δημάρχου.
Να σημειώσουμε ότι μεταξύ των δύο παρατάξεων Δύναμη Ανατροπής και Επανεκκίνηση Τώρα θα υπάρξει συνεργασία αλλά όχι σύμπραξη και υπογραφή πρωτοκόλλων.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle