Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
108

Πότε πληρώνεται η ειδική ενίσχυση στο βαμβάκι

< 1 λεπτό
24.03.18 • 06:32
#Tags:

Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου αναμένεται να πληρωθεί η ειδική ενίσχυση στο βαµβάκι και συγκεκριμένα το χρονικό διάστηµα από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018, με πιθανότερες ημέρες την Τρίτη ή την Τετάρτη.
Μαζί με την ειδική ενίσχυση ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβάλει και τις ενισχύσεις για τα Μικρά Νησιά του Αιγαίου, τη συνδεδεμένη ενίσχυση της βιομηχανική ντομάτας, του ροδάκινου (για χυμό) και των μήλων. Το σύνολο της πληρωμής φτάνει τα 207 εκατ. ευρώ.
Οι υπόλοιπες συνδεδεµένες, µε βασικότερες αυτές για τα ζωικά προγραµµατίζονται για µετά τις 20 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από οποιαδήποτε πίστωση, θα πρέπει να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις που θα καθορίζουν το ύψος των συνδεδεµένων ενισχύσεων.
Το συνολικό κονδύλι για τη συνδεδεµένη στο βαµβάκι ανέρχεται περίπου στα 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα τελευταία διαθέσιµα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ καταγράφουν δηλωθείσα έκταση περί τα 2,5 εκατομμύρια στρέµµατα στην καλλιέργεια, γεγονός που φέρνει την ενίσχυση στη µοναδιαία τιµή των 74 ευρώ το στρέμµα, σε µια πρώτη εκτίµηση.

Πηγή agrotes.eu

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle