Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
141

Ράλλυ Sprint Βοιωτίας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

< 3 λεπτά
26.11.19 • 22:25
#Tags:

Με μια αρκετά αξιόλογη λίστα 39 πληρωμάτων θα εκκινήσει το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου από τα Σκούρτα ο τελευταίος φετινός αγώνας του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος, το Rally Sprint Βοιωτίας, ο νέος αγώνας που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής.
Στον αγώνα που θα κρίνει τους φετινούς Κυπελλούχους στα χωμάτινα Ράλλυ θα δώσει μια άκρως θεαματική παράσταση μια «αρμάδα» από Mitsubishi Lancer Evo και Subaru Impreza, καθώς συνολικά 13 οδηγοί και συνοδηγοί θα μονομαχήσουν για τις δάφνες της κατηγορίας C2! Φαβορί για τον τίτλο εδώ, σε επίπεδο Γενικής όσο και C2, είναι οι Μποζιονέλος-Παναρίτης με το Lancer EvoV/VI, που προηγούνται με 19 και 12 βαθμούς αντίστοιχα από τους Ντάβαρη-Μακρή (Lancer EvoIX), τους μόνους από τους υπόλοιπους διεκδικητές που συμμετέχουν στο Rally Sprint Βοιωτίας.
Εξίσου ενδιαφέροντα περάσματα αναμένονται, εξάλλου, και από τα τέσσερα πληρώματα της κατηγορίας C3, τα πέντε πληρώματα της C4, τα επτά της C5, τα τέσσερα της C6 και τα ισάριθμα της κατηγορίας των Ιστορικών αυτοκινήτων, καθώς και βέβαια από τα δύο πληρώματα των κατηγοριών C1 και 4×4/T1.

Βαθμολογικά, στην κατηγορία F2 προηγούνται οι Χατζόπουλος-Χατζοπούλου, αλλά σε αυτόν τον αγώνα οι δεύτεροι της βαθμολογίας «Backo»-Ιαβέρης Άρης θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την απουσία των πρώτων, να καλύψουν τη διαφορά των 15 βαθμών και να κατακτήσουν το Κύπελλο. Ελπίδες, επίσης, τρέφουν για την F2 και οι Παπαδόπουλος-Βασιλόπουλος με Toyota Starlet της κατηγορίας C6.
Στη C3 οι Θεόδωρος και Θανάσης Μούγιος (BMW 3 E30 Drift) θα προσπαθήσουν να υπερκαλύψουν τη μικρή διαφορά που τους χωρίζει από τους πρωτοπόρους Σταμίρη-Παράσχη (που δεν θα αγωνιστούν εδώ), ενώ στη C5 οι «Backo»-Ιαβέρης Άρης είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί, καθώς χρειάζονται ελάχιστους βαθμούς για να στεφθούν Κυπελλούχοι. Έχουν 23 βαθμούς προβάδισμα από τους Δημόπουλο-Αναστασόπουλο, που θα δώσουν το παρόν στα Σκούρτα με την Toyota Corolla AE92 GT.
Τέλος, στη C6 οι μόνοι -της τετράδας που διεκδικεί τον τίτλο- που θα αγωνιστούν είναι οι Παπαδόπουλος-Βασιλόπουλος (Toyota Starlet), συνεπώς έχουν την τύχη στα χέρια τους.
Συμμετοχες 2
Η πρώτη «πράξη» του Rally Sprint Βοιωτίας 2019 θα γίνει την προσεχή Παρασκευή (29/11) με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού, χάρη στην απλόχερη -όπως πάντα- αρωγή της Περιφέρειας Αττικής. Το επόμενο διήμερο ο αγώνας θα μεταφερθεί στα Σκούρτα, που θα φιλοξενήσουν το κέντρο του αγώνα χάρη στο θερμό ενδιαφέρον της Τοπικής Κοινότητας Σκούρτων και της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων, όπως και του Δήμου Τανάγρας.
Μετά την εκκίνηση στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, η πρώτη από τις τρεις επαναλήψεις της Ειδικής Διαδρομής «Σκούρτα», μήκους 13,84 χιλιομέτρων, θα ξεκινήσει για το πρώτο αυτοκίνητο στις 10:13 π.μ. Μετά τις τρεις Ειδικές, ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για τις 13:54 το μεσημέρι στην πλατεία των Σκούρτων.
Ραλλι σπριντ α 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle