Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
114

Ρυθμίσεις αρδευτικών τελών λόγω πλημμυρών στην Κωπαΐδα

< 1 λεπτό
18.01.19 • 11:30
#Tags:

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, προέβη στην παρακάτω ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των αρδευτικών τελών λόγω των πλημμυρών στο Κωπαιδικό πεδίο.

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους καλλιεργητές που έχουν πληγεί οι καλλιέργειές τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έχει δοθεί παράταση της ημερομηνίας λήξης των αρδευτικών τελών μέχρι 31/3/2019  προκειμένου οι πληγέντες να διενεργήσουν όλες τις διαδικασίες για την αποζημίωσή τους από τον ΕΛΓΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, και εφόσον πιστοποιηθεί από τον ΕΛΓΑ το μέγεθος της καταστροφής, οι καλλιεργητές θα μπορούν να προσέλθουν στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και κατόπιν απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής να απαλλαγούν από  τα αρδευτικά του 2018  ή να συμψηφιστούν σε περίπτωση που ήδη έχουν εξοφληθεί."

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle