Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
98

Σήμερα η σούπερ κλήρωση. Δέκα χιλιάδες τυχεροί θα πάρουν από 1.000 ευρώ

< 1 λεπτό
24.12.17 • 07:17
#Tags:

Δέκα εκατομμύρια ευρώ κληρώνει σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το υπουργείο Οικονομικών στη δεύτερη και μεγάλη φορο-λοταρία, η οποία θα διεξαχθεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων www.aade.gr και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου.

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle