Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
95

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ στην Καρδίτσα

< 2 λεπτά
11.09.17 • 17:57
#Tags:

Σύμφωνα με τα ευρυτανικά νέα, ο σεισμός σημειώθηκε ανάμεσα στις ορεινές περιοχές της Πρασιάς και του Τροβάτου και είχε εστιακό βάθος 10χλμ.Η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν πως πρόκειται για σεισμό μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ όμως η τελευταία μέτρηση συμπίπτει με εκείνη του Ευρω-Μεσογειακού Ινστιτούτου που υπολόγισε την δόνηση σε 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο περιοχή κοντά στα Επινιανά Ευρυτανίας.

Ο σεισμός διήρκεισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα αλλά έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Ευρυτανία, την Καρδίτσα αλλά και μεγάλο τμήμα των νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Τρικάλων και Λάρισας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

123

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle