Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
112

Σεμινάριο υγιεινής τροφίμων στον Ορχομενό

< 4 λεπτά
07.09.16 • 17:14
#Tags:

Η Ένωση Εμπόρων – Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορχομενού και το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας(ΕΣΕΕ) προγραμματίζουν την υλοποίηση σεμιναρίων «επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων - προγράμματα ΕΦΕΤ» σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση 14708/10/08/2007 (ΦΕΚ 1616/ Β/17/08/2007).
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν την υποχρέωση να επιμορφωθούν βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ο υπεύθυνος της επιχείρησης.
ΕΕΒ ΟρχομενούΤα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες (2ημέρεςΧ5ώρες) και υλοποιείται σε χώρους επιμόρφωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με έμπειρους καθηγητές.
Το κόστος συμμετοχής είναι 90€. (Από το ποσό αυτό τα 30€ αφορούν το παράβολο του ΕΦΕΤ για την συμμετοχή των καταρτιζομένων στις εξετάσεις και κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο ΕΦΕΤ στην Τράπεζα της Ελλάδος )
Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν. Οι εξετάσεις θα γίνονται σε σημεία και χρόνο που καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ. Η αξιολόγηση και η κατάρτιση του τελικού πίνακα των επιτυχόντων γίνεται με μέριμνα των τριμελών επιτροπών που ορίζονται από το Δ.Σ. του ΕΦΕΤ σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 3438/2006.
Μετά την περάτωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα εκδίδονται βεβαιώσεις από τους φορείς εκτέλεσης Οι επίσημες βεβαιώσεις, μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης δοκιμασίας (εξετάσεις), θα εκδίδονται από τον ΕΦΕΤ και θα αποστέλλονται απευθείας στους δικαιούχους οι οποίοι θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια του εργασιακού τους βίου.
Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας σας ενημερώνει ότι μπορείτε να απευθύνεστε για δηλώσεις συμμετοχής από τις 05.00μ.μ. έως 9.00μ.μ. στο γραφείο της Ένωσης Εμπόρων – Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Πλατεία Ηρώων Ορχομενός και στα τηλέφωνα & fax 2261 0 35096 και 6986537029 Παναγιωτίδη Ιωάννα του Μάριου. e-mail: eeebo@otenet.gr ΚΑΙ ipanagiotidi@gmail.com ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σεμινάριο που θα υλοποιηθεί στον Ορχομενό είναι το τρίτο σε περίπτωση που δεν το παρακολουθήσετε και τώρα και θελήσετε αργότερα θα υποχρεωθείτε να το παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας και θα επιβαρυνθείτε ανάλογα και με μεγαλύτερο κόστος. Επίσης σε περίπτωση ελέγχου στο κατάστημά σας και μη έχοντας την συγκεκριμένη βεβαίωση θα τιμωρείστε με μεγάλα πρόστιμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορχομενού, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο επιδοτούμενο, πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-25 για εργαζομένους σε επιχειρήσεις . Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλ:

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε έως και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016:

• στα γραφεία της Ένωσης Εμπόρων – Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορχομενού, Πλατεία Ηρώων ,Ορχομενός. Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 5:00 – 9:00 μ.μ.
• και στα τηλέφωνα & fax 2261 0 35096 και 6986537029 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ Δευτέρα και Τετάρτη 5:00-9:00 μ.μ.
• e-mail: eeebo@otenet.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle