Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
105

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στην Π.Ε. Βοιωτίας

< 1 λεπτό
05.12.17 • 16:50
#Tags:

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  (ΣΟΠΠ) πραγματοποιήθηκε  στις 5-12-2017, από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για το συντονισμό της χειμερινής περιόδου 2017-2018 .
Αναδείχθηκαν για ακόμη μία φορά τα αποτελέσματα της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς τα οποία λειτούργησαν αποτελεσματικά για την καλοκαιρινή  περίοδο που μας πέρασε.
Προγραμματίστηκαν οι δράσεις και οι ενέργειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων (χιόνια –πλημμύρες- παγετός) τόσο σε επίπεδο ετοιμότητας – πρόληψης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.
« Ο συντονισμός όλων των αρμόδιων φορέων που εμπλέκονται  στο έργο της Πολιτικής Προστασίας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ τους αρμόδιους φορείς για την άριστη συνεργασία προς όφελος πάντα των πολιτών της Βοιωτίας», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle